Notícies

Espai en el que recollim, de forma breu, notícies interessants relacionades amb la literatura en l’entorn digital.

alt

La malla. Tendències és un projecte que vol explorar les noves tendències, els canvis que es produeixen en la nostra societat 2.0, analitzar les interferències de les tecnologies en àmbits com la literatura, l’art, la música o la dansa. I ho vol fer de la mà dels seus protagonistes: creadors, cineastes, artistes, escriptors, músics...


Share

alt

4Humanities busca tres estudiants bilingües o multilingües (joves investigadors) d’Austràlia, Canadà, Estats Units i Regne Unit que vulguin treballar on-line per 4Humanities.

Més informació a la web

4Humanities és una iniciativa que neix el passat mes de novembre de 2010 amb l’objectiu principal de dur a terme una defensa de les Humanitats.


Share

alt

Scott Rettberg presenta la seva nova obra After parthenope: Built with Processing en el congrés  Internacional celebrat a Nàpols sobre la e-literatura de l’OLE: Officina di Letteratura Elettronica.

 


Share

alt

Acaba d'aparèixer el número 3 de la "Revista Laboratorio". Una revista electrònica bianual que pertany a La Escuela de Literatura Creativa de la Universidad Diego Portales (Santiago, Chile). El seu objectiu principal és promoure la investigació en torn dos eixos: les diferents maneres d'experimentació literària i la relació de la literatura amb altres arts.


Share

Amb el suport de: