Notícies

Espai en el que recollim, de forma breu, notícies interessants relacionades amb la literatura en l’entorn digital.

"Encuentros en Ureña: La lectura y sus soportes", una trobada a Valladolid, el passat 16 d'abril, on es va parlar sobre blogs, ereaders, nous suports... i els canvis que comporten aquest nous dispositius.

Share

En el programa 82 La malla. Tendències es parla de videoliteratura en xarxa. El mon és ple de diferents formes de mirar des que es va crear el primer telèfon amb càmera digital. Video, música, històries i versos fan un cibercóctel per sortir del paper.


Share

alt

Electronic Literature as a Model of Creativity and Innovation in Practice (ELMCIP) busca obres digitals noves d'escriptors europeus per la seva nova antologia.

Trobareu tota la informació detallada a la web

Share

La Institució de les Lletres Catalanes llança una iniciativa per commemorar que ara fa 30 anys, Josep Pla morí el dia de Sant Jordi. Amb el hashtag #30JosepPla anirem recopilant les citacions de Josep Pla que tots els usuaris de Twitter vagin aportant durant tot el mes d’abril. I recordeu que el bloc de @notesvistes finalitza el proper dia 18 d'abril, i romandrà a la xarxa, com ho fa el "BloQG".


Share

Amb el suport de: