Revues et webs. Nous soulignons:

alt

Vicenç Llorca, en el seu article "La ciberliteratura" a la Revista BENZINA destaca la tasca de la Dra. Laura Borràs en aquest àmbit i fa referència al Màster en Literatura en l'Era Digital UB-Grup 62 que ella mateixa dirigeix.


El web Poesia Experimental Portuguesa. Cadernos e Catálogos té com a objectiu recollir, classificar, digitalitzar i reproduir en format electrònic la producció de poesia concreta i visual portuguesa associada al Movimento da Poesia Experimental dels 60 (conegut com a PO-EX). És un projecte caracteritzat pel lliure accés als recursos, amb la voluntat de confegir un producte hipermèdia gratuït i obert, destinat a biblioteques i universitats.

El proper número de la revista Frame, de la Utrecht University, estarà dedicat a la ciberpoesia. Podeu consultar els exemplars anteriors en línia.

Acaba d'aparèixer el núm. 27, corresponent al 2007, d'aquesta revista promoguda pel Centre International d'Art Contemporain de Montréal (CIAC).

Netartery és un bloc amb una col·lecció diversa (la majoria dels mitjans de comunicació) d'artistes i pensadors, acadèmics, programadors, i altres coses. La idea és mantenir mútuament informats dels treballs que realitzen, així com publicar notícies interessants.

Laura Borràs és membre del consell editorial de bleuOrange. Revue de littérature hypermédiatique, que acaba de publicar el primer número.

L'Electronic Literature Organization ha publicat el primer volum de l'Electronic Literature Collection de forma simultània en format web i CD. Es tracta d'una selecció d'obres digitals realitzada per l'organisme de referència en literatura digital.

RiLUnE, revista de la Università di Bologna, que contribueix al desenvolupament de la consciència d'una cultura europea. RiLUnE accepta articles i propostes de col·laboració. El núm. 5 tracta sobre "Digital Literatures in Europe: State of the Art".

Avec la collaboration de: