MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

El 13 d'abril de 2010 va tenir lloc a l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Fundació Pública de la Diputació de Lleida, una jornada dedicada al llibre i l'edició: La impremta a Lleida de Botel al segle XXI. En aquesta jornada han estat programades un seguit de conferències que formaran part de les activitats que tindran lloc durant el mes d'abril en el marc de l'exposició "La maquinària de la lectura". Laura Borràs impartiràa l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs la conferència de cloenda "Els nous formats del llibre i el futur de l’edició: transformacions literàries". El programa inclou també conferències d'Augusto Jurado ("Orígenes de la imprenta"), Albert Corbeto ("Evolució històrica de la lletra d’impremta. La tipografia a Catalunya") i Julián Acebrón ("La impremta a Lleida de Botel al segle XX").

És un cicle reconegut per la Universitat de Lleida amb 1 crèdit de lliure elecció. Inscripció gratuïta: del 15 al 26 de març de 2010 a la secretaria del Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica, Facultat de Lletres (edifici del Rectorat, despatx 2.43). Avaluació: assistència i lliurament d’un treball de reflexió sobre un dels temes.

Share

Avec la collaboration de: